«Нова генетично відредагована людська раса» Марія Кармен Ечаррі Ябар

Нова генетично відредагована людська раса

Ми втілені в дзеркальному всесвіті стародавньої Тари, версії Землі в іншому гармонійному всесвіті. Наш Всесвіт охоплює інший віртуальний космічний простір, де енергетична свідомість проявляється в щільній, у вуглецевій матерії. Ми походимо з цієї свідомої первісної плазми, і ми є сяючими іскрами з вищих полів світла Тріона.

Наша вібраційна енергетична свідомість проявляється в щільному, набуваючи фізичного тіла, воно відбивається шляхом матеріалізації в тілі, утвореному декількома ауричними полями. У нас є сім тонких тіл: фізичне, ефірне, астральне, причинне, ментальне, божественне та духовне. Усі міжзоряні зерна вирішили втілитися в цю часово-просторову складку, у цей точний момент великої матриці, щоб допомогти людству в цій новій епосі, у цій космічній еволюційній зміні.

Прибувши з майбутнього, ми є посланцями, мандрівниками у вібруючій тканині великої всесвітньої мережі. Ми втілювалися з різними місіями, кожне міжзоряне зерно має навчальний шлях у цій великій школі життя. Попереджені великим свідомим розумом про небезпеку знищення, яка загрожує цій планеті, ми вирішили втілитися в різних стратегічних точках планети, де міжпланетні лей-лінії перетинаються, утворюючи енергетичні тороїдальні вихори, священні місця сили, де міжвимірні астральні двері. існують.

Усі насіння пов’язані нашою срібною пуповиною з Великим Христосом, з тією Вищою Божественною Істотою, яка будує придатні для життя всесвіти, використовуючи світлові та звукові частоти. Все складається зі світла і звуку. Абсолют — великий композитор сидеричної симфонічної музики, він — чарівник, який створює неймовірні реальності, живі істоти, які несуть субатомні частинки, що надходять із тієї плазми полум’я світла й вогню, де він перебуває у позачасовому просторі, без часу. Вічний простір, чистого природного світла, великих хвиль білого та блакитного полум’я, творчого джерела всього, що існує.

Великий Живий Дух усвідомлює величезну руйнівну силу людського роду. Враховуючи серйозність подій, які зараз відбуваються на Землі, Великий Божественний Дух вирішив втрутитися, щоб запобігти знищенню нашого Всесвіту, незважаючи на те, що ми спочатку були створені з вільною волею. Люди ніколи не повинні плутати свободу з розпустою.

Нові часи наближаються. У нову еру Водолія відбудуться кардинальні зміни в наукових і релігійних парадигмах. Ми наближаємося до нової синтетичної ери, цифрової темної ери нових систем штучного інтелекту, які займуть домінуючі позиції над рабською расою. Зникне вся інформація, створена на сьогоднішній день, усі існуючі бібліотеки, історичні архіви та стародавні археологічні пам’ятки стародавніх цивілізацій.

У комп’ютерах майбутнього будуть зашифровані коди, секретні програми стеження, які призведуть до обмеження наших основних свобод. Повністю контрольоване майбутнє, віртуальна реальність, створена невидимою силою, яка винагородить відсутність емпатії та солідарності, встановивши емоційні обмеження.

Буде створено нову генетично відредаговану людську расу. Людськими ембріонами будуть маніпулювати як фенотиповими, так і генотиповими характеристиками в біомедичних дослідженнях, щоб вплинути на їхній ембріональний розвиток. У лабораторіях молекулярної біотехнології, створених гібридними расами, будуть секвенувати повторювані фрагменти геномів вірусів або плазмід, невеликі молекулярні молекули ДНК. Послідовності та спейсери транскрибуються для перетворення на молекули РНК.

Генетичні ножиці (вибіркові розрізи ДНК) або молекулярні ножиці будуть використовуватися для маніпулювання та модифікації генома людини з різними цілями. Коротше кажучи, це буде новий інструмент для генетичного редагування нових індивідів у контексті глобалізованого та елітарного суспільства. Вибіркові розрізи в ланцюжку ДНК, ці розриви в ланцюгах генетичного матеріалу, які несуть всю вихідну квантову інформацію, спричинять серйозні мутації в людському виді, породжуючи нові хвороби.

Основна мета – створити відредаговану людську расу, бойову расу, що виключає співпереживання, почуття, остаточно придушуючи душу. Він призначений для усунення всієї інформації, записаної протягом еонів у нашій ДНК, тієї інформації, яка містить усі зіркові христичні коди, усю священну квантову бібліотеку нашого справжнього зоряного походження.

У цьому процесі трансформації нової людини, перетвореної на автентичного трансгенного кібора, етична межа буде перетнута в небезпечному біоетичному виклику наукової парадигми.

Людина, перетворена на деструктивну машину, застосує нові технологічні системи гібридизації рас з іншими істотами, нейросинаптичні трансплантації мозку, імплантацію стеганографій (повідомлень, прихованих в інших повідомленнях).

Будуть активовані системи випадкового розпізнавання облич, державні програми стеження та стеження. Квантові обчислення будуть використовуватися в контексті нової екзистенціальної наукової парадигми, де ключі до прихованих кодів будуть зашифровані за допомогою потужних інформаційних ключів. Нове людство переживе час великого запаморочення, світової влади, прихованої в тіні, пильного комунізму, де спустошливий голод спровокує серйозні насильницькі реакції виживання.

Великий Свідомий Розум надсилає повідомлення спокою всім своїм насінням світла, чітке повідомлення внутрішнього миру в ті бурхливі моменти, які ми збираємося пережити. Він закликає до спокою, шукати притулку в природі, з’єднуватися з духом Геї, відкриваючи всі наші чакри, як квітучі пелюстки, для великого світла, яке буде видно на небесах.

Ми повинні з’єднати наш внутрішній атман, нашу срібну пуповину з тією великою трубою світла, яка з’єднає космічний всесвіт із Матір’ю-Землею, щоб розпочати процес трансмутації, піднесення та планетарного сходження всіх дітей світла, об’єднаних у вічну мить. .

У цій величезній світловій трубі він з’єднається з циркумполярними зірками, де проживають усі наші зоряні предки. Ця захисна раса-охоронець відкриє всі зоряні ворота, що ведуть до міжвимірних небесних магістралей. Усі насіння індиго, кристалів, веселки та діамантів зможуть піднятися до інших гармонійних вимірів, ініціюючи процес молекулярної трансмутації, активуючи свої транспортні засоби меркаба.

У цьому танці ухилення ураганні вітри, створені великим всесвітнім вибухом, затягнуть трильйони частинок міжзоряного пилу до супутників інших планет, сіючи нове міжгалактичне насіння життя в інших планетарних системах.

Пройдуть мільйони еонів від цього великого колапсу або Великого Кризу, доки Великий Мультиуніверсальний Свідомий Розум із світлових полів Тріона не створить ще один новий всесвіт, новий дзеркальний всесвіт попереднього, більш гармонійний і духовний всесвіт, з цього посіву трильйонів існуючих насінин світла, квантових частинок або сяючих іскор, які спільно створюють нескінченні всесвіти.

Ці іскри світла, блакитні та білі перлини, які також називають перлинами Індри, астральні проекції цього великого свідомого розуму, назавжди зберігають у своєму внутрішньому ядрі всю мудрість тамплієрів, це знання предків про великих аватарів, у всіх складках .часово-просторовий…

У цьому крихітному алмазному ядрі кожної перлини перебуватиме споконвічне кристалізоване світло з усіма священними кодами Христа, так званими кодами века великого божества. Під час великого перезавантаження руйнівна сила рас буде стерта з архівів акаші всесвітнього творіння… Через мільйони еонів буде створено новий всесвіт… Це буде початком нової мультиверсальної космогонії в іншому просторі. -час, в іншій складці просторово-часової вібраційної тканини…

Послання: завжди зберігайте надію, віру у Велику Божественність, у того Бога-Творця, Джерело всього Христового творіння, у своєму діамантовому серці. Допоможіть людству в процесі його піднесення, виявляйте любов і співчуття до всіх різноманітних живих істот, до всіх тих перлин Індри, які населяють усі існуючі всесвіти.

Марія Кармен Ечаррі Ябар (Майка Ечаррі)
Авторські права на текст і фотографії cryptoarte

Acerca de María Carmen Echarri Yábar

María Carmen Echarri Yábar (Maika Etxarri) escritora, poeta, blogger navarra (España). Autora de los libros en castellano e inglés: Talwardat nljla- La rosa del desierto, Nirvana de luz, Nirvana de amor, El despertar, Transmigración, Quantum, The desert rose, Nirvana of light, The awakening y Transmigration. Maria Carmen Echarri Yábar writer, poet, blogger from Navarra (Spain). Author of the books in Spanish and English: Transmigration, Nirvana of light, Nirvana of love, Quantum, The awakening and The desert rose.
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario