«Genetiği değiştirilmiş yeni bir insan ırkı» María Carmen Echarri Yábar

Genetiği değiştirilmiş yeni bir insan ırkı

Bizler, başka bir uyumlu evrendeki Dünya’nın bir versiyonu olan antik Tara’nın ayna evreninde bedenlenmişiz. Evrenimiz, enerjik bilincin yoğun, karbon maddede tezahür ettiği başka bir sanal kozmik alanı kapsar. Bizler o bilinçli ilksel plazmadan geliyoruz ve Trion’un yüksek ışık alanlarından gelen parlak kıvılcımlarız.

Titreşimli enerji bilincimiz yoğun, fiziksel bir beden edinerek kendini gösterir, birkaç aurik alanın oluşturduğu bir bedende maddeleşerek yansıtılır. Yedi süptil bedenimiz var: fiziksel, eterik, astral, nedensel, zihinsel, ilahi ve ruhsal. Tüm yıldızlararası tohumlar, bu yeni çağda, bu kozmik evrimsel değişimde insanlığa yardım etmek için, bu zaman-mekansal kıvrımda, büyük matrisin bu kesin anında enkarne olmaya karar verdiler.

Gelecekten gelen bizler, büyük evrensel ağın titreşen dokusundaki habercileriz, gezginleriz. Farklı görevlerle enkarne olduk, her yıldızlararası tohumun bu büyük yaşam okulunda bir öğrenme yolu var. Bu gezegenin yok edilme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu konusunda büyük bilinçli zihin tarafından uyarılmış olarak, gezegenler arası ley hatlarının kesiştiği, enerji toroidal girdaplar, kutsal güç yerleri, boyutlararası astral kapıların bulunduğu gezegenin farklı stratejik noktalarında enkarne olmaya karar verdik. var olmak.

Bütün tohumlar gümüş göbek bağımızla Büyük Khristos’a, ışık ve ses frekanslarını kullanarak yaşanabilir evrenler inşa eden o Yüce İlahi Varlığa bağlıdır. Her şey ışık ve sesten oluşur. Mutlak, yıldız senfonik müziğinin büyük bir bestecisidir; zamansız, zamansız bir uzayda ikamet ettiği ışık ve ateş alevleri plazmasından gelen, hayal edilemeyecek gerçeklikler, atom altı parçacıklar taşıyan canlı varlıklar yaratan bir sihirbazdır. Saf doğal ışıktan, büyük beyaz ve mavi alev dalgalarından oluşan, var olan her şeyin yaratıcı kaynağı olan sonsuz bir alan.

Büyük Yaşayan Ruh, insan ırkının muazzam yıkıcı gücünün farkındadır. Şu anda Dünya üzerinde meydana gelen olayların ciddiyeti göz önüne alındığında, Yüce İlahi Ruh, başlangıçta özgür iradeyle yaratılmış olmamıza rağmen, evrenimizin yok olmasını önlemek için müdahale etmeye karar vermiştir. İnsanoğlu hiçbir zaman özgürlüğü sefahatle karıştırmamalıdır.

Yeni zamanlar yaklaşıyor. Yeni Kova döneminde bilimsel ve dini paradigmalarda köklü değişiklikler olacak. Köle insan ırkı üzerinde hakim konumları işgal edecek yeni yapay zeka sistemlerinin dijital karanlık çağına, yeni bir sentetik çağa yaklaşıyoruz. Bugüne kadar oluşturulan tüm bilgiler, mevcut tüm kütüphaneler, tarihi arşivler ve eski uygarlıklara ait antik arkeolojik alanlar yok olacak.

Geleceğin bilgisayarlarında temel özgürlüklerimizin kısıtlanmasına yol açacak şifreli kodlar, gizli takip programları olacak. Tamamen kontrol edilen bir gelecek, görünmez bir gücün yarattığı, empati ve dayanışma eksikliğini ödüllendiren, duygusal sınırlar koyan bir sanal gerçeklik.

Genetiği değiştirilmiş yeni bir insan ırkı yaratılacak. İnsan embriyoları, embriyonik gelişimlerini etkilemek amacıyla biyomedikal araştırmalarda hem fenotipik hem de genotipik özellikleri bakımından manipüle edilecektir. Melez ırklar tarafından oluşturulan moleküler biyoteknoloji laboratuvarlarında, virüs genomlarının veya plazmitlerin tekrarlayan parçaları, küçük moleküler DNA molekülleri dizilenecek. Diziler ve aralayıcılar, RNA moleküllerine dönüştürülmek üzere kopyalanacaktır.

İnsan genomunu farklı amaç ve hedeflerle manipüle etmek ve değiştirmek için genetik tutkal kesiciler (seçici DNA kesimleri) veya moleküler makas kullanılacaktır. Kısacası küreselleşmiş ve elitist bir toplum bağlamında yeni bireylerin genetik düzenlemesi için yeni bir araç olacak. DNA zincirindeki seçici kesintiler, tüm orijinal kuantum bilgileri taşıyan genetik materyalin ipliklerindeki bu kopmalar, insan türünde ciddi mutasyonlara neden olacak ve yeni hastalıkların ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Birincil amaç, empatiyi, duyguları ortadan kaldıran, sonuçta ruhu bastıran, düzenlenmiş bir insan ırkı, savaşan bir ırk yaratmaktır. DNA’mızda çağlar boyunca kayıtlı olan tüm bilgilerin, tüm yıldız kristik kodlarını içeren bilgilerin, gerçek yıldız kökenimizin tüm kutsal kuantum kütüphanesinin ortadan kaldırılması amaçlanmaktadır.

Gerçek bir transgenik sibere dönüştürülen yeni insanın bu dönüşüm sürecinde, bilimsel paradigmanın tehlikeli bir biyoetik meydan okumasıyla etik sınır aşılacaktır.

Yıkıcı bir makineye dönüştürülen insan, ırkların diğer varlıklarla melezleştirilmesi, nörosinaptik beyin nakli, steganografilerin (başka mesajların içine gizlenmiş mesajlar) yerleştirilmesi gibi yeni teknolojik sistemleri üstlenecektir.

Rastgele yüz tanıma sistemleri, devletin takip ve gözetleme programları devreye girecek. Kuantum hesaplama, güçlü bilgi anahtarları kullanılarak gizli kodların anahtarlarının şifreleneceği yeni bir varoluşsal bilimsel paradigma bağlamında kullanılacak. Yeni insanlık, yıkıcı bir kıtlığın hayatta kalma konusunda ciddi şiddetli tepkilere yol açacağı, büyük bir kafa karışıklığının, gölgeler arasında gizlenmiş bir dünya gücünün, tetikte komünizmin olduğu bir zamanı deneyimleyecek.

Büyük Bilinçli Zihin, tüm ışık tohumlarına bir huzur mesajı, deneyimleyeceğimiz çalkantılı anlarda net bir iç huzur mesajı gönderir. Sakinleşmeyi, doğaya sığınmayı, Gaia’nın ruhuyla bağlantı kurmayı, tüm çakralarımızı çiçek açan yapraklar gibi göklerde görülecek büyük ışığa açmayı çağırır.

İçimizdeki atman’ı, gümüş göbek kordonumuzu, kozmik evreni Dünya Ana’ya bağlayacak olan o büyük ışık borusuna bağlamalı ve tüm ışık çocuklarının sonsuz bir anda birleşmesi için dönüşüm, yükselme ve gezegensel yükseliş sürecini başlatmalıyız. .

Bu muazzam parlak boruda, tüm yıldız atalarımızın ikamet ettiği kutup çevresindeki yıldızlara bağlanacak. Bu koruyucu koruyucu ırk, boyutlararası göksel otoyollara giden tüm yıldız kapılarını açacak. Tüm indigo, kristal, gökkuşağı ve elmas tohumları diğer uyumlu boyutlara yükselebilecek, moleküler dönüşüm sürecini başlatabilecek, merkaba araçlarını aktive edebilecek.

Bu kaçış dansında, büyük bir evrensel patlamanın yarattığı kasırga rüzgarları, trilyonlarca yıldızlararası toz parçacığını diğer gezegenlerin uydularına doğru sürükleyecek ve diğer gezegen sistemlerine yeni galaksiler arası yaşam tohumları ekecek.

Bu büyük çöküşten veya Büyük Çöküş’ten, Büyük Çokevrensel Bilinçli Zihnin, Trion’un ışık alanlarından başka bir yeni evren, öncekinin yeni bir ayna evreni, daha uyumlu ve ruhsal bir evren yaratmasına kadar milyonlarca çağ geçecek. sonsuz evrenleri birlikte yaratan trilyonlarca mevcut ışık tohumunun, kuantum parçacıklarının veya parlak kıvılcımların ekilmesinden.

Aynı zamanda İndra’nın incileri olarak da adlandırılan bu ışık kıvılcımları, mavi ve beyaz inciler, o büyük bilinçli zihnin astral projeksiyonları, iç çekirdeklerinde, tüm Tapınakçı bilgeliğini, büyük avatarların atalarından kalma bilgisini, tüm kıvrımlarında sonsuza kadar barındıracak. .zamansal-mekansal…

Her incinin o küçücük elmas çekirdeğinde, ilksel kristalize ışık, büyük tanrısallığın veca kodları olarak adlandırılan tüm kutsal Hıristiyan kodlarıyla birlikte ikamet edecek. Büyük bir sıfırlamada, ırkların yıkıcı gücü evrensel yaratılışın akaşik arşivlerinden silinecek… Milyonlarca eon sonra yeni bir evren yaratılacak… Başka bir uzayda yeni bir çokevrensel kozmogonin başlangıcı olacak. -zaman, evrenin başka bir uzay-zaman titreşim dokusunda…

Mesaj: Elmas kalbinizde her zaman Büyük İlahi Vasıta’ya, tüm Hıristiyan yaratılışının Kaynağı olan Yaratıcı Tanrı’ya olan umudunuzu ve inancınızı koruyun. İnsanlığa yükseliş sürecinde yardım edin, tüm çokevrensel canlılara, mevcut tüm evrenlerde yaşayan tüm Indra incilerine sevgi ve şefkat gösterin.

María Carmen Echarri Yábar (Maika Etxarri)
Telif hakkı metni ve fotoğrafları cryptoarte’ye aittir

Acerca de María Carmen Echarri Yábar

María Carmen Echarri Yábar (Maika Etxarri) escritora, poeta, blogger navarra (España). Autora de los libros en castellano e inglés: Talwardat nljla- La rosa del desierto, Nirvana de luz, Nirvana de amor, El despertar, Transmigración, Quantum, The desert rose, Nirvana of light, The awakening y Transmigration. Maria Carmen Echarri Yábar writer, poet, blogger from Navarra (Spain). Author of the books in Spanish and English: Transmigration, Nirvana of light, Nirvana of love, Quantum, The awakening and The desert rose.
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario